15 January 2020 Nieuws

Nieuwe adjunct-directeur voor Aronsohn

Aronsohn

Op 1 januari jl. is ir. Michael de Zwart (1974) toegetreden als adjunct-directeur van ons adviesbureau.

Michael is zijn carrière begonnen bij D3BN in Den Haag als constructief tekenaar. Na aan de TU Delft zijn ingenieursdiploma als civiel ingenieur te hebben behaald, is hij bij D3BN doorgegroeid naar hoofdconstructeur. In 2005 heeft hij zijn loopbaan vervolgd bij Corsmit, dat is opgegaan in Royal Haskoning DHV, en is daar doorgegroeid tot raadgevend ingenieur. Een overstap naar Iv-Consult in 2013 heeft hem gebracht tot Sector Manager Multidisciplinaire Projecten en lid van het managementteam.

In de gesprekken, die wij in 2019 met Michael hebben gevoerd over een toekomstige functie bij ons bureau, zijn we geraakt door zijn enthousiasme over het vak van constructief ontwerper en zijn ambitie om een zelfstandig ingenieursbureau te gaan leiden.

Wij spreken het volste vertrouwen uit dat met het toetreden van Michael de Zwart weer een belangrijke stap is gezet om de continuïteit van Aronsohn te waarborgen en om een verdere uitbouw van de organisatie als klant- en kwaliteitsgericht, innovatief en creatief adviesbureau voor de bouw te kunnen realiseren.

Meer