Jong Aronsohn

Jong Aronsohn (JA) is de club voor alle medewerkers tot en met 35 jaar. JA is gestart om de ervaringen van jonge medewerkers uit te wisselen en om de sociale binding tussen de jonge medewerkers te versterken. We leren dus van elkaar, maar het is vooral ook leuk!

Iedereen die komt werken bij Aronsohn en die jonger is dan 36 jaar wordt benaderd en gevraagd of hij/zij lid wil worden. Dat kost je niets, maar levert veel op. Via Jong Aronsohn kom je in contact met bedrijven waar je anders niet snel komt. Een kijkje in de keuken van werkplaatsen of bureaus. Of lezingen en tentoonstellingen. En altijd sluiten we het met een sociale activiteit af. Want we vinden het belangrijk dat ook de focus op jou kan liggen en ervaringen gedeeld kunnen worden.

J.A.

Iets leren en samen ondernemen. Jong Aronsohn is vooral een club met mensen die enthousiast zijn met hun werk en die het leuk vinden om hun kennis en ervaring te delen. Ieder jaar vinden enkele activiteiten plaats, waaronder de vaste Jong Aronsohn barbecue. Maar omdat we het belangrijk vinden dat jonge mensen ook de kans krijgen om iets te leren combineren we dit altijd met iets educatiefs.
Aronsohn staat voor multidisciplinair en integraal, daarom kijken we bij Jong Aronsohn ook naar activiteiten buiten de voor Aronsohn belangrijke pijlers constructie en bouwprojectmanagement. Dat geeft je de mogelijkheid om je kennis in de breedte te ontwikkelen en geeft je inzicht in het werk van partijen waar we geregeld mee samenwerken.

En de ideeën voor de activiteiten? Die liggen niet vast en kun je zelf inbrengen!

Jong Aronsohn wordt van harte gesteund door de directie van Aronsohn. Naast Jong Aronsohn worden er ook nog tal van activiteiten georganiseerd voor alle medewerkers van Aronsohn.