Duurzaamheid

Duurzaam

Als bedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat weten wij dat het belangrijk is om in contact te staan met de maatschappij. We hebben de wereld zien veranderen, en we helpen mee aan de veranderingen in de wereld. Binnen ons bedrijf stimuleren wij reizen met openbaar vervoer en gebruiken we sinds 2014 zuiver duurzame energie.

In onze projecten streven wij ernaar om het verschil te maken met gebouwen die werkelijk dienstbaar zijn aan hun gebruikers en daarmee in de basis al duurzaam zijn. Energiebesparing moet, maar energieneutraal is beter. Vanzelfsprekend zijn we bekend met de benodigde technische maatregelen en de juiste materialen en technieken om duurzaamheid verder te brengen. Comfortabel, toekomstbestendig, circulair. Daar staan we voor.

Bekijk ook onze expertises voor wat wij op het gebied van duurzaamheid voor uw projecten kunnen betekenen!

Expertise

Aronsohn is ‘Koploper’ van Bouwakkoord Staal

Met het oog op het verder verduurzamen van staal in de bouw, hebben alle betrokken partijen in de staalbouwketen – van opdrachtverstrekking en ontwerp tot productie en uitvoering, hun krachten gebundeld.

Dit initiatief is genomen door kennis- en netwerkorganisatie “Bouwen met Staal”. Hun collectieve visie, missie, ambities en strategie voor het verminderen van grondstoffeninzet, energiegebruik, emissies, hinder en afval als gevolg van het bouwen met staal per 2030 en de jaren erna, hebben ze vastgelegd in het Bouwakkoord Staal.

Als één van de ‘koplopers’ in verduurzaming deelt Aronsohn graag haar kennis, ervaringen, inzichten en ideeën voor de ambities en activiteiten van het akkoord en het nog meer duurzaam maken van het toepassen van staal in de bouw- en civiele sector.