BIM Revit

Werken in BIM is voor ons gemeengoed geworden. Aronsohn was een ‘early adapter’ en heeft sinds 2006 diverse grote projecten in Revit uitgewerkt, waaronder grote ziekenhuizen en stadskantoren. Bij Aronsohn weten we dan ook dat BIM’men  verder gaat dan alleen 3D modeleren. Naast het uitwerken van een project in BIM, adviseren wij ook over de aanpak van een BIM-project en verzorgen we zelfs de gehele BIM coördinatie en regie gedurende het project.

 

Advies

Aronsohn adviseert hoe een BIM project het best kan worden aangepakt. Vanaf 2006 zijn diverse grote projecten in Revit uitgewerkt, waaronder grote ziekenhuizen en stadskantoren. Op verschillende manieren hebben we samengewerkt met architecten, installatieadviseurs, aannemers en installateurs. Met het inzicht dat wij hebben verworven met betrekking tot een efficiënte aanpak van het modelleren, goed werkende uitwisseling, communicatie en het vastleggen van verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden helpen wij opdrachtgevers hun BIM ambities waar te maken.

Meer informatie? Neem contact op met Michel Schamp

 

Management

Wij weten als geen ander dat zo vroeg mogelijk in het bouwproces concrete afspraken moeten worden gemaakt over BIM. Wij stellen in overleg met de opdrachtgever parallel aan het opstellen van een PvE een ILS en BIM protocol op. Geen globale en onduidelijke afspraken, maar concrete werkwijzen. Dit zorgt ervoor dat de ambities van de opdrachtgever over het gehele proces worden geborgd. Vanaf het begin worden alle partijen door dezelfde basis met elkaar te verbonden en in dezelfde richting gestuurd.

Met deze documenten als leidraad houden we in alle fases van het bouwproces de regie over ontwerp en informatie in BIM. Afwijkingen en wijzigingen kunnen per fase worden vastgesteld, vergeleken met de eisen en over worden besloten. Het resultaat bij einde bouw is een bruikbaar BIM model met de juiste informatie.

Meer informatie? Neem contact op met Arie van der Ven

 

 

Expertise