Bouwmanagement

Bussum

Opdrachtgever

Stichting OKI

Architect

DENC

Installatie

-

Bouwfysica

-

Realisatie & Projectnummer

2012
Projectnr. 9613

Villa Oki Bussum

Woonomgeving voor jongeren met een beperking

Op 5 april 2013 is Villa OKI te Bussum geopend. Villa OKI biedt een veilige, begeleide en toekomstvaste woonomgeving aan maximaal negen jongeren met een beperking, waarvan twee rolstoelgebonden.

De woning, een historisch pand in het centrum van Bussum, is van binnen volledig gestript. Vervolgens is het zodanig opnieuw opgebouwd en ingericht dat de kamers, de gemeenschappelijke ruimtes, de faciliteiten en de techniek volledig aansluiten op de eisen die aan deze bewoningsvorm worden gesteld. Denk hierbij onder meer aan negen slaap-/woonkamers, vier badkamers, een gemeenschappelijke woon- en leefkeuken, wasruimte en een TV/hobby ruimte. De woning en tuin zijn volledig rolstoelvriendelijk ingericht, er is een lift naar de verdiepingen en het pand is voorzien van moderne Domotica.

De tweede verdieping is omgebouwd tot appartement waar het echtpaar, dat het ‘huishouden’ runt en de begeleiding organiseert, permanent woont.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft Aronsohn Management Stichting OKI, begeleid en geadviseerd bij de beheersing van het project in de uitvoeringsfase.

Meer over dit project?

Neem contact op met Arie van der Ven

Bruto-vloeroppervlak
900 m2

Bouwsom totaal

Bouwsom constructie

Expertises

Procesbegeleiding uitvoeringsfase

Publicaties & prijzen