Bouwmanagement

Amsterdam

Opdrachtgever

Universiteit van Amsterdam

Architect

Allford Hall Monaghan Morris

Installatie

Ingenieursburo Linssen

Bouwfysica

-

Realisatie & Projectnummer

2017
Projectnr. 9713

Roeterseilandcampus Gebouw A – UVA

Gebouw A maakt onderdeel uit van de Roeterseilandcampus van de Universiteit van Amsterdam en is gelegen aan de Nieuwe Achtergracht in Amsterdam.

Samen met de gebouwen B, C en D vormt het het hart van de campus. Dit wordt versterkt door de nieuw gerealiseerde brug die leidt naar de entreehal tussen gebouw A en gebouw B.

Het project omvat circa 28.000 m2 bvo en is de nieuwe huisvesting van de Faculteit der Rechten. Het gebouw telt 13 verdiepingen, inclusief kelder met de functies onderwijs, kantoor, bibliotheek, parkeren, horeca en uitbreiding met een entreegebouw, inclusief nieuwe brug en kade.

Het project is gesplitst in 2 fases: fase 1 betreft de asbestsanering, sloop, ruwbouw en uitvoering nieuwe gevel. Fase 2 betreft het complete inbouwpakket inclusief installaties. Aronsohn Management heeft het projectmanagement en de directievoering voor de uitvoering van fase 1 verzorgd en het projectmanagement, directievoering en risicogestuurde kwaliteitsborging vanaf de bestekfase t/m nazorg voor fase 2.

Meer over dit project?

Neem contact op met Petran Kuijpers

Bruto-vloeroppervlak

28.000 m2

Bouwsom totaal

Bouwsom constructie

Expertises

Bouwmanagement
Directievoering
Risicogestuurde kwaliteitsborging

Projectfases: Bestek t/m nazorg

 

Publicaties & prijzen