Bouwmanagement

Vught

Opdrachtgever

Gemeente Vught

Architect

AS Architecten, Tilburg (De Lichtstraat) AREC ingenieursgroep, Goirle (De Springplank) Rienks Architecten, Breda (Hertog van Brabantschool)RAU

Installatie

-

Bouwfysica

-

Realisatie & Projectnummer

2009
Projectnr. 9066

Realisatie drie Basisscholen

De constructie bestaat uit dragende prefab wand- en gevelelementen en vloeren van kanaalplaten en breedplaten. Het gebouw is gefundeerd op avegaarpalen met de punt in de aanwezige grindlaag, naar de laatste inzichten in deze voor Nederland unieke grondopbouw.

Realisatie drie Basisscholen
In Vught begeleidde Aronsohn Management de realisatie van drie bassischolen, vanuit het Integraal Huisvestingsplan van de gemeente.

De leerlingen van De Lichtstraat, De Springplank en De Hertog van Brabantschool krijgen hierdoor weer les in frisse en moderne gebouwen.

In april 2009 is de nieuwbouw opgeleverd van basisschool De Lichtstraat. De Springplank heeft sinds juli 2009 de beschikking over een volledig gerenoveerd schoolgebouw dat is uitgebreid met 2 groepsruimten en nevenruimten, zoals een teamkamer. Tot slot is in december 2009 het schoolgebouw van de Hertog van Brabantschool opgeleverd. Deze school is volledig gerenoveerd, inpandig zijn kantoorruimten gerealiseerd voor het samenwerkingsverband “Weer Samen Naar School” en het gebouw is uitgebreid met een nieuwe gymzaal.

Meer over dit project?

Neem contact op met Gerwin van der Panne

Bruto-vloeroppervlak

Bouwsom totaal

Bouwsom constructie

Expertises

Volledig bouwmanagement

Publicaties & prijzen